Werken Torenlaan x Omleiding KRC Fandag! Dubbelklik op deze titel voor de volledige uitleg.

Afgelopen vrijdag startte op de meeste bouwwerven het zomers bouwverlof. Op de Torenlaan in Zwartberg wordt er daarentegen nog flink gewerkt. Tot eind augustus renoveert de aannemer de oude spoorwegbrug en legt hij het kruispunt met de Lucien Londotstraat opnieuw aan. 

Tijdens deze werken rijdt het verkeer op de Torenlaan langs de werfzone in elke richting over één rijstrook. De werfzone strekt zich uit van iets voor de brug tot net voorbij de Lucien Londotstraat. Nog tot vrijdag 26 juli zit het verkeer aan de kant van de Cockerillplaats. Daarna verhuist het verkeer naar de andere zijde van de rijweg. Wil je meer weten over de omleidingen voor plaatselijk verkeer, de fietsomleiding en de regeling van het openbaar vervoer, neem dan een kijkje op onze projectpagina

Nieuwe verbindingsweg uitsluitend open op fandagen en thuiswedstrijden KRC Genk

Door de heraanleg van het kruispunt is de Lucien Londotstraat afgesloten ter hoogte van de Torenlaan. Daardoor is een belangrijke invalsweg richting de parking van KRC Genk onderbroken tot eind augustus 2019. Verkeer komende van zowel Genk als van Oudsbergen rijdt tijdens fandagen en thuiswedstrijden via het tijdelijke kruispunt aan de Kompellaan. Vervolgens rijdt het via de nieuwe Marcel Habetslaan en verbindingsweg naar de Opglabbekerzavel.

Belangrijk: dit is enkel mogelijk op fandagen en tijdens thuiswedstrijden van KRC Genk. Op alle andere dagen wordt de nieuwe wegenis opnieuw afgesloten.